Hjemme hos Kari og Sivert

Hjemme hos 2

Kari Evensen og Sivert Vullum bor i et gammelt, arvet hus i Sjøflotbaugen, et steinkast fra sjøen i Surnadal. De er nybakte småbarnsforeldre.
Sivert har brukt utallige timer på restaurering av huset fra 1918 i en New England-stil, som både Kari og Sivert liker svært godt. Kjøkkenet ble revet, og inn kom lokalproduserte veggplater og en Fossline Premium Malt Profil innredning.

– Vi valgte Fossline sin kjøkkeninnredning framfor andre alternativer. Av flere grunner, egentlig. Fargen, som Foss er alene om; en nydelig, blågrå tone som vi ikke fant noe annet sted.

Innredningen har også mange detaljer som vi liker – detaljene gjør litt stas på kjøkkenet, sier Kari Evensen. Sivert og Kari synes at innredningen er både stilfull og robust.

 

Hjemme hos 2.jpg 1hjemmehos 2Et kjøkken som varer, mener de. – Vi ville ha et kjøkken som vi kan se og føle er skikkeligog varig. Og så passer det godt til den landlige stilen i resten av huset. En skikkelig «time-out»-plass har viogså fått; benken i midten av kjøkkenet ble fort det beste stedet å spise frokost, sier Kari Evensen i Surnadal. Og når det knitrer i den gamle smijernsovnen på kjøkkenet hos Kari, kommer Fossline sitt kjøkken til sin rett: Vakkert, robust og tradisjonsrikt.