Fossline – for alle rom

Norske kvalitetskjøkken siden 1955 i alle prisklasser og med et stort utvalg av modeller

Kjøkken for alle livets faser

Kjøkkenet er hjemmets hjerte. En klisjé, kanskje, men vi på Fossline tror at dette er helt sant. Derfor er perfekte detaljer og gjennomgående kvalitet en selvfølge. Vi gir deg kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter! Uansett hvor du er i livet, har vi kjøkkenet for deg – enten du liker det moderne, det klassiske eller det romantiske.

PREMIUM kjøkken – den bredeste og mest eksklusive kolleksjonen med kvalitet og detaljer av beste sort. KOMFORT – med et litt smalere sortiment som leveres med sammensatte skap for å gjøre monteringen enklere for deg.

Vi kaller det kjøkken for alle livets faser.

Fossline galleri 1
Når bare det beste er godt nok.

I PREMIUM-sortimentet finner du alt du kan tenke deg av fronter, farger, tekniske finesser og utstyr. Med PREMIUM får du en kjøkkeninnredning som virkelig fungerer – år etter år. Her leveres alle skuffer og skap med dempemekanisme, skap- og skuffeinnredningen kan tilpasses dine individuelle behov, og du kan velge og vrake blant masse tilbehør. Alle skrog leveres ferdig sammensatt, noe som forenkler monteringen betydelig. Som noe helt nytt tilbyr vi nå PREMIUM skuffer med praktiske høye sider i frostet glass.

Vi gir deg hele 30 års bruksgaranti på alle våre PREMIUM kjøkkeninnredninger.

Komfort Dekor Eik
Litt enklere, mye rimeligere

Spar penger ved å velge i et noe smalere kjøkkensortiment med litt enklere detaljer.

KOMFORT-sortimentet ligger i mellomsjiktet. Her finner du et litt smalere utvalg av fronter, farger og stilarter, men du får fortsatt muligheten til gode tekniske løsninger. Skrogene har samme kraftige dimensjon som PREMIUM-skrogene (18 mm) og leveres også ferdig sammensatte. Dette forenkler monteringen betraktelig. Demping på skuffer og dører leveres som standard.

Vi gir deg 15 års bruksgaranti på våre KOMFORT kjøkkeninnredninger.