Kjøkkeninnredning

Vi har satt sammen et stort sortiment av innredningsdetaljer for skuffer og skap for deg. Her finner du en rekke produkter som forenkler hverdagen din.

Et kjøkken fra Fossline leveres med en mengde detaljer inklusive i prisen – disse må du ofte bestille som tilleggsprodukt hos våre konkurrenter.

Skuffene leveres med lydløs kjøring, demping og selvinntrekk. Hva med demping på skapdører eller skuffesider og -fronter i glass så du enkelt får en oversikt over innholdet? Vi leverer også hjørneskuffer for maksimal oversikt og utnyttelse av plass.

Se selv eller besøk en av våre forhandlere som gjerne viser deg vårt brede sortiment.

INNREDNINGSVARIANTER

Smarte teknisk løsninger

Har du tenkt på hvor viktig det er at det tekniske tilbehøret fungerer? I Fossline arbeider vi tett sammen med verdens beste leverandører av teknisk utstyr for å kunne gi deg et kjøkken som fungerer optimalt i forhold til dine behov.

Hos oss finner du hvitevarer fra Miele, AEG, Electrolux, Husqvarna og Zanussi. Alle merkene borger for kvalitet og har et bredt sortiment, som spenner fra det tradisjonsrike til det aller nyeste innen design og teknologi.

I tillegg kan vi tilby deg en rekke spennende løsninger på strømtilgansgsproblematikk og belysning. Spør oss, så hjelper vi deg gjerne.